Bells Court,
Sheffield.

Division  →

Project  →

Bells Court,
Sheffield.
UK

Details  →

2 Storey urban warehouse / 
City Centre Location / 
Eco-friendly 

bellsview-Abellsview-A

1950's former warehouse, in the heart of Sheffield city centre.

 

Bells Court is a new classic warehouse conversion of student or young professionals accommodation and is designed by multi-award winning Architects Coda Studios and will be designed to create a classic chic development of 29No studio apartments centred around a courtyard in the heart of Sheffield City Centre. The interiors of the apartments will all be designed by Coda’s renowned Architect David Cross and are designed to evoke a classic American feel that is both timeless and contemporary with feature lighting, LCD TVs and superfast broadband.

All the bathrooms and en-suites will be fully tiled with contemporary showers and taps and European Styled sanitaryware  with brick bonded tiling and chrome fittings. These calm classic bathrooms will provide class leading comfort and space within the Sheffield lettings market.

The soft pastel shades, multi-coloured kitchens and expansive glazing will create unrivalled studio spaces that no other development can match due to the unique design of this former warehouse.

The development will be eco-friendly and it is anticipated that this will significantly reduce the energy bills for the development further enhancing rental income.